Uw verwarmingsspecialist in Apeldoorn

Als installateur is de door ons aangedragen professional uw expert op het gebied van CV onderhoud, service en installatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u altijd een professioneel advies te geven op het gebied van verwarming. Wij zitten namelijk al jarenlange in het vak! Of u nu op zoek bent naar de juiste ketel, uw gaskachel of ventilatiebox wilt laten onderhouden door een vakman of meer wilt weten over heteluchtverwarming, wij zijn u graag van dienst. Wij werken merkonafhankelijk en hebben geen binding met fabrikanten of importeurs van CV ketels, HR ketels of combiketels. Ons advies is dus altijd objectief en maatwerk. Kwaliteit staat bij ons voorop, wij werken met hoogwaardige materialen en passen moderne technieken toe om een perfect resultaat te kunnen garanderen.

Door de jaren heen hebben wij ons als installateur ook gespecialiseerd in loodgieterswerk. U bent dan ook tevens bij ons aan het juiste adres voor installatie van sanitair en leidingwerk!

Uitstekende service

Wij begrijpen dat u uw dure installaties alleen uit handen geeft aan een echte vakman. Of het nu de installatie, het onderhoud of een reparatie betreft, wij helpen u graag in Apeldoorn of in de omgeving van Apeldoorn. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in centrale verwarming, maar plaatsen en onderhouden ook heteluchtverwarming, gaskachels, geisers, boilers en ventilatiesystemen. Een allround installateur dus!

Wilt u meer weten over onze diensten in de regio Apeldoorn? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag.