Toilet laten plaatsen in Apeldoorn?

Is uw woning in Apeldoorn toe aan een nieuw toilet? Wilt u meer faciliteiten in uw badkamer? Of heeft het tegelwerk een flinke reparatie nodig? Voor alle werkzaamheden in toilet en badkamer kunt u onze loodgieters inschakelen. Wij voorzien u van een ervaren badkamer installateur in Apeldoorn. Deze zal er alles aan doen om uw wensen te realiseren.

Nieuwe badkamer installeren

Onze vakmensen zijn thuis in het plaatsen van complete toiletten en badkamers. Het is mogelijk om een gehele renovatie uit te voeren. Soms is er zo veel mis met het sanitair dat reparatie of vervanging niet meer de moeite waard is. Misschien is de ruimte al tientallen jaren oud en is het tijd voor grondige opfrisbeurt. We helpen u graag met het vinden van een passend ontwerp. Het installeren van de badkamer nemen wij vervolgens op ons.

Wanneer een renovatie te grondig is kunnen wij natuurlijk ook een deel van uw badkamer vernieuwen. Vaak voorkomende klussen zijn het plaatsen van een bad of douchebak. Wij kunnen vrijwel ieder type sanitair dat u wenst plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een inloopdouche of zwevend toilet.

Deskundige installatie en reparatie

Naast het installeren van sanitair of een gehele badkamer kunnen onze loodgieters reparaties uitvoeren. U kunt rekenen op een snelle oplossing. Zo wordt verdere schade beperkt. In Apeldoorn kunt u dus met iedere klus bij ons terecht. Neem contact op voor een afspraak of een deskundig advies.